onsdag 23 juni 2010

Beach 2010

Om ett par veckor är det dags för semester och förhoppningsvis bikinidags. Känns inte helt okey just nu. Valkarna kring midjan har inte precis minskat senaste halvåret, tvärtom. Akutdiet får det bli. Efter midsommar. Och hur kul är det på en skala? Inte alls tycker jag. Men det är inte mycket att be för. Antingen får det bli GI fram till semestern eller också får jag leva med inbygda simringar.

Baksida eller framsida?

Göteborg är Sveriges framsida brukar man säga. Och som Västkustbo (nja i alla fall nästan) håller jag självklart med. Men just idag är jag lite tveksam.
När jag i gryningen lämnade Landvetter flygplats i Göteborg i morse var det helmulet och lite småkyligt.
När jag landade i Stockholm en timme senare var det strålande solsken från en klarblå himmel.
Det är vid sådana tillfällen man funderar över fram- och baksida.

tisdag 22 juni 2010

För 15 år sedan...


...idag blommade rhododenderonbuskarna lika fantastiskt som nu, trots att regnet stod som spö i backen och snålblåsten ven runt knuten.

För 15 år sedan idag var det dagen före midsommarafton. För 15 år idag sedan satt vi vid frukostbordet och suckade över sommaren som aldrig ville komma. För 15 år sedan idag väntade familjen otåligt på att den efterlängtade bebisen skulle vilja lämna sin trygga tillvaro i livmodern.

För 15 år sedan idag föddes vår älskade Anton.

Anton här med Lova...

Grattis så mycket på födelsedagen - nu är du stor!!










tisdag 8 juni 2010

En ny liten människa har landat...


Igår kväll klockan 20.59 kom en helt ny liten människa till världen, vårt barnbarn. En underbart söt liten tjej. Välkommen till familjen önskar din Farmor!

måndag 7 juni 2010

Det kom ett sms...

... från Hillevi:
"Nu åker vi till NÄL, 4 min mellan värkar sedan 2. Vi hör av oss. Heja Grisen! Kramar"
Och efter detta ska man koncentrera sig på jobbet?

torsdag 3 juni 2010

Maken har sommarlov

Vilken dag... Solen strålar, det är varmt och skönt, grillarna går varma i trädgårdarna (ja vad annars..) och Linda "Innan du fanns" har fått sin efterlängtade son. Och inte nog med det... Maken har sommarlov och är numera hemmaman. Vilken lyx - det borde varje kvinna i karriären ha.
Fast ändå - det förbannade byggföretaget i Borås där han jobbat är definitivt värda en riktigt elak affirmation.
Nu har han det i alla fall underbart härligt och ledigt under kanske flera månader eller så. Och med det här vädret kan det bara var bra.