tisdag 2 mars 2010

Reslust

Vår familj består av en samling nomader. Vi har svårt att vara helt bofasta. Okey - vi bor där vi bor och trivs mycket bra med det. Men samtidigt så längtar vi ständigt efter att resa. Lillkillen är den som ger mest uttryck för det. Han kan sitta i timmar framför PCn och leta upp olika spännande platser som han anser att familjen absolut måste besöka och det omgående. Mellangrabben är mer "layed back" och längtar och hoppas men mer i det tysta. Och så är det maken och jag. Vi planerar, drömmer och vill.
De senaste veckorna har allt från hus i Thailand (där vi för övrigt aldrig varit trots att vi rest mycket) till biltur till Moseldalen till ett par veckor på Filippinerna till en helg i London till en barnfri helg på vår älskade vingård i Piemonte till hösten.
Just nu lutar det mest åt det senare. Får se om det blir nått. Men hoppet är det sista som överger en...

1 kommentar:

JohannaDesign - Blommor, smycken o inredning sa...

Åh det är härligt att resa, se och få uppleva vackra och nya saker. Jag vill åka till Nya Zeeland och få uppleva dess vackra natur. Men i år så blir det ingen semester... jag får drömma och längta tills nästa år. Jag hoppas du har haft en fin helg. Kram Johanna