tisdag 28 oktober 2008

Barn på LAN

När Farmor ringde idag och frågade "vad gör killarna?" så fick hon till svar att mellangrabben lanade. "Va?!" var den självklara reaktionen från Farmor. Jojomensan replikerade maken, och i förrgår var lillkillen på LAN och kom hem klockan halv sju på morgonen. Farmodern stod genast i begrepp att ringa lämplig myndighet för att idiotförklara oss föräldrar som lät 11-åringen vara borta hela natten.
I och för sig förståeligt - kan själv inte tänka mig att sätta mig i ett rum, tillsammans med några väninnor, framför min PC med hörlurar på mig och spela dataspel, dricka cola och käka chips en hel natt.

2 kommentarer:

lillasyster sa...

Hej kära syster!

Då är det bara jag kvar som skall skriva om livet, universum och allting på nätet. Känner mig kanske inte mogen ännu, men vem vet, snart är jag också där...

Tänker på dina goa grabbar och på deras lanande. Det låter väldigt normalt för killar i den åldern tycker jag. Vår grabb har klätt ut sig i min svarta långklänning, ett gammalt vitt lakan, ett svart lakan och lite ståltråd i form av ett kors och gett sig iväg i skepnaden som en nunna på fest tillsamans med flickvännen utklädd till Iprenmannen. Hmm... Hoppas de får det kul.

UllaC sa...

Hej Lillasyster
Visst är det orättvist när man tänker på Halloweenpartyn. Vem vill inte klä ut sig till Iprenmannen. Hoppas också de har haft kanonroligt.