måndag 3 november 2008

Detta eviga sökande...

Den största delen av min tid, åtminstone hemma, ägnar jag åt att leta efter saker. Det är dels mina egna saker, dels familjens saker. För närvarande har jag ett flertal sökningsprojekt på gång. Mellangrabbens rätt nya mobiltelefon har gett upp. Alltså behöver den lämnas in på översyn. Då behöver man garantin. Vet jag var den är? Icke. Jodå, vi har ett speciellt ställe där vi lägger viktiga papper, typ garantisedlar, men just denna har jag inte en susning om var den befinner sig. Det blir till att vända upp och ner på huset.
Under den gångna helgen var vi ute hos Farmor och Farfar på Källö-Knippla och tog upp båten. Vädret var fantastiskt och jag passade på att ta lite foton för att kunna glädja både oss själva och mina medmänniskor som till äventyrs skulle vilja läsa min blogg. När jag nu ska föra över fotona från kamera till PC så hittar jag inte rätt kabel. Däremot hittar jag hundra andra kablar som ingen vet vart dom hör hemma.

Jag blir trött!

1 kommentar:

lillasyster sa...

Hej syrran!
Du kan få låna min man som är värdens bästa sakletare. Jag har gett upp att själv hitta något, jag frågar alltid honom direkt, så sparar jag både tid och tålamod.
Igår gick han dock bet på att hitta sonens tävlingskläder som var totalt väck. Jag hittade dem tillslut via ett telefonsamtal i ett omklädningsrum i Skövde!!! (11 mil hemmifrån)Hmmm...